Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un barbat din Dambovita a murit dupa o PALMA: `L-a adus cu roaba acasa`

B1 B1,
Un barbat din Dambovita a murit dupa o PALMA: `L-a adus cu roaba acasa`

Scandal cu final tragic in Dambovita! Un barbat de 47 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de doi localnici, cu care a avut o discutie aprinsa intr-un bar, potrivit stirileprotv. ro. in momentul altercatiei, . continuă pe B1

Accident dramatic in Hunedoara. Un barbat de 55 de ani a murit dupa ce a fost spulberat de un autotren

O persoana si-a pierdut viata marti, dupa ce a fost spulberata de un autotren. Accidetul a avut loc pe DN 7, in zona localitatii Burjuc. Un autotren al carui conducator auto nu s-a asigurat la.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

Un barbat din Galati a fost la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Ce a gasit intr-o conserva cu peste

Un barbat din Galati a gasit un cui intr-o conserva cu peste. Galateanul sustine ca a cumparat conservade la un magazin din localitatea Liesti, scrie libertatea. ro. Acesta va depune o plangere.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A cazut de la etajul trei, printre balustrade. Omul nu a mai avut nicio sansa

Un barbat de 60 de ani din Botosani a avut parte de un sfarsit tragic. Omul a cazut de la etajul trei, printre balustradele blocului si a murit pe loc. Victima era sub influenta bauturilor alcoolice si.

Povestea doctoritei din Lehliu Gara care a murit dupa ce a iesit din arestul DNA

O femeie a murit la putin timp dupa ce a fost tarata in arest, judecata si condamnata, a aratat Mihai Gadea, luni seara, la Sinteza zilei. Este vorba de Dima Ileana Corina, medic de profesie,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )